Button Text
Project

Ooghout Laren

Laren

Eigen ontwerpen
Twee-onder-één-kap
Moderne stijl
In de groene streken van het Gooi worden 4 ruime gezinswoningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan bestaat uit twee blokken met twee geschakelde woningen. De kavels zijn gelegen in Laren, de perfecte uitvalsbasis voor steden in de randstad. Denk hierbij aan Utrecht, Hilversum of Amsterdam.
De woningen hebben een landelijke uitstraling gekregen. Dit is onder meer het gevolg van de toepassing van Cape Cod gevelbekleding en de roedes op de beglazing. Een tuin vol met groen versterkt het landelijke karakter van deze woningen. Het grote verschil tussen de twee geschakelde woningen zit in het metselwerk. Bij kavel 1 en 2 is er sprake van wit gesausd gevelsauswerk en bij kavel 3 en 4 is er gebruik gemaakt van een rode gevelsteen. Op deze manier is een divers straatbeeld gecreëerd.
No items found.

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

Na de verkoop van de woningen zijn de opdrachtgevers in gesprek gegaan met SelektHuis om hun ideale woning te creëren. Denk hierbij aan de indeling van de begane grond en verdieping, het elektraplan en het vergunningsvrij uitbouwen aan de achterzijde van de woning.

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk