Button Text
Over ons

SelektHuis Projecten heeft meer dan 40 jaar aan opgebouwde ervaring

Lees meer
Door de wensen van opdrachtgevers, gekozen meer- en minderwerk hebben alle villa's een eigen karakter gekregen binnen het plan. De opdrachtgevers wonen in moderne villa's in een landelijke omgeving.
Aad Bouhuizen heeft samen met zijn team jarenlang gewerkt aan het plan en de voorbereiding van project De Vlindertuyn. Een aansprekend bouwplan met de realisatie van 6 schitterende villa’s gecombineerd met 2 seniorenwoningen.

01

Realisatie projecten vanaf vier woningen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningprojecten. Dat doen we al vanaf 4 woningen. Ieder plan en iedere ontwikkeling krijgt dezelfde aandacht en kwaliteit.

02

Een centrale ligging voor iedereen

Onze vestigingen zijn strategisch gekozen om de reistijd voor opdrachtgevers en onze vakmensen tot een minimum te beperken. Dit bespaart tijd en kosten wat zich vertaald.

Slimme toekomstige woon­oplossingen

We begrijpen dat de toekomst van wonen draait om duurzaamheid. Daarom blijven we innoveren en investeren.

Button Text
Button Text

Onze integrale aanpak werkt

Voor iedere woonvraag bieden wij een passende oplossing. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een duurzame nieuwbouwwijk, het creëren van energiezuinige gezinswoningen of levensloopbestendige woningen in een fijne leefomgeving. Bij ons zit je goed.

Bij SelektHuis Projecten bouwen we namelijk al jaren energiezuinige en duurzame vrijstaande woningen. Dankzij ons slimme bouwsysteem zijn onze woningen goed geïsoleerd. We weten wat we doen en garanderen een topkwaliteit van jouw woning. Wist je dat we meer dan vijftig procent beter presteren dan de BENG-normering voorschrijft? En daar blijft het niet bij.

Met een gemiddelde van 8 opleverpunten per woning scoren we maar liefst een 8.7 op klanttevredenheid.  We zetten in op langdurige samenwerkingen en vertalen de behoeftes van opdrachtgevers naar duurzame woonoplossingen.  Samen gaan we voor het maximale resultaat. Van idee naar ideaal. We zeggen niet voor niets bouwen voor het leven.

Met 6 vestigingen is Selekthuis Projecten door heel Nederland in de buurt.

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk