Button Text
Project

De Vlindertuyn

Nederhorst den Berg

6 luxe villas
Rieten kap
2 seniorenwoningen
Aad Bouhuizen heeft samen met zijn team jarenlang gewerkt aan het plan en de voorbereiding van project De Vlindertuyn. Een aansprekend bouwplan met de realisatie van 6 schitterende villa’s gecombineerd met 2 seniorenwoningen.
Met de Vlindertuyn krijgt Nederhorst den Berg er 6 fantastische villa’s en 2 mooie seniorenwoningen bij. Gelegen aan de noordoostkant van het dorp nabij de Spiegel- en Blijkpolderplas direct aan het water. Op een langgerekte landstrook in het karakteristieke landveenschap met schitterend natuurschoon in een waterrijk gebied. De stijlvolle villa’s en seniorenwoningen luisteren naar vlindernamen. De villa’s hebben een woonoppervlakte van circa 165 tot 189 m2 en zijn gesitueerd op royale kavels van 323 t/m 529 m2 inclusief vlinderstruiken aan de Vaartweg. Iedere villa heeft zijn eigen karakter in het plan. Model Arosa is het vertrekpunt geweest voor de villa's. Door de wensen van opdrachtgevers, gekozen meer- en minderwerk hebben alle villa's een eigen karakter gekregen binnen het plan. De opdrachtgevers wonen in moderne villa's in een landelijke omgeving.
No items found.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

"Zo’n wonderschone plek vraagt om een minstens zo’n mooie invulling. In SelektHuis vonden wij de ideale partner"

Aad Bouhuise, Directeur Abougroep

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk