Button Text
Agrariërs

Van agrarische grond naar een fijne leefomgeving

Lees meer
Dat er krapte is op de woningmarkt is bij iedereen wel bekend. Wonen op een agrarische bestemming wordt ook steeds meer mogelijk. Overheden zijn vaker bereid om hier aan mee te werken. Wat veel kansen voor u biedt als agrarisch grondbezitter.
No items found.

Als ondernemen in de agrarische sector kijkt u wellicht, door regelgeving of opvolgingstagnatie, naar meerdere mogelijkheden voor uw grond. Vaak biedt het omzetten naar een woningbouwproject dan een mooie uitkomst. Voor u in financiële zekerheid, voor de gemeente om mee te gaan in de woningbouwopgave die er ligt.

Als SelektHuis Projecten hebben we ruime ervaring in aanpassen van bestemmingsplannen en het ontwerpen en bouwen van woningen. We ontzorgen u dus graag.

Waarom kiezen voor Selekthuis Projecten?

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

Met onze jarenlange ervaring ontzorgen we u helemaal als u uw grond wilt omzetten naar een fijne leefomgeving

Wij beheren bouwprojecten op grote en kleine schaal

Wij zorgen voor een soepel verloop vanontwerpfase tot oplevering

Samen met een team van professionals met kennis en middelen

Wij nemen het hele bouwproces uit handen

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk