Button Text
Parkeigenaren

Ontwikkeling en bouw van recreatiewoningen

Lees meer
Wil je op jouw vakantiepark recreatiewoningen realiseren? Daar helpen we je graag bij. Wij ontwerpen, bouwen en realiseren vakantiewoningen op maat. Of het nu gaat om een natuurlijke uitstraling, praktische indeling, de nieuwste installaties. Alles is bespreekbaar.
No items found.

Een recreatiewoning hoeft meestal niet te voldoen aan een bouwbesluit en kan vergunningsvrij gebouwd worden. Wil je tóch een vakantiewoning bouwen waarbij een vergunning nodig is? Geen probleem. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van woningbouw en weten alles over regelgeving en het aanvragen van eventuele vergunningen.

Waarom kiezen voor Selekthuis Projecten?

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

Wij zetten jouw ideeën om naar een fijne omgeving voor uw gasten om te recreëren en te ontspannen

Wij beheren bouwprojecten op grote en kleine schaal

Wij zorgen voor een soepel verloop vanontwerpfase tot oplevering

Samen met een team van professionals met kennis en middelen

Wij nemen het hele bouwproces uit handen

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk