Button Text
Projectontwikkelaars

Je ideale ervaren partner voor projectontwikkeling

Lees meer
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw nieuwbouwproject aan uit te besteden? En heb je geen zin in langdurige trajecten, installatiekeuzes en hoge bouwkosten? Ga met ons de samenwerking aan. Met 40 jaar ervaring en een bewezen bouwconcept kunnen we wel zeggen dat onze integrale aanpak werkt. Onze aanpak zorgt ervoor dat we snel, efficiënt en tegen een goede prijs ontwikkelen en realiseren.
No items found.

We bouwen het liefst unieke vrijstaande en geschakelde woningen. We hebben alle kennis en vakmensen in huis. Van vergunningaanvraag en ontwerp tot aan het uitwerken van technische stukken en het bouwen van de woning. Zo behaal jij een optimaal rendement en maken wij Nederland een stukje mooier door het creëren van fijne leefomgevingen. Win-win dus.

Waarom kiezen voor Selekthuis Projecten?

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

Met meer dan 40 jaar ervaring gegarandeerd samen succes met uw projecten.

Wij beheren bouwprojecten op grote en kleine schaal

Wij zorgen voor een soepel verloop vanontwerpfase tot oplevering

Samen met een team van professionals met kennis en middelen

Wij nemen het hele bouwproces uit handen

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk