Button Text
Grondeigenaren

Van kale grond naar heerlijke woonomgeving

Lees meer
Ben je eigenaar van een stuk grond of een (bedrijven)terrein en overweeg je om op deze grond nieuwbouwwoningen te bouwen? Dan helpen wij je graag verder. Of het nu gaat om betaalbare gezinswoningen, praktische levensloopbestendige woningen of royale vrijstaande woningen. Voor al deze woonvormen hebben wij de ideale woning.
No items found.

We begeleiden je tijdens het gehele traject. Van ontwikkeling tot oplevering. Zo kunnen we snel en efficiënt ontwikkelen en bouwen tegen een scherpe prijs. Dat doen we al vanaf vier woningen. Focus jij je op het rendement van de woningen en laat het bouwen maar aan ons over. Geen zorgen, bij ons zit je goed.

Waarom kiezen voor Selekthuis Projecten?

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

Van kale grond naar een mooie woonomgeving, we ontzorgen u graag vanaf de eerste contacten met de overheid tot en met oplevering van de woning.

Wij beheren bouwprojecten op grote en kleine schaal

Wij zorgen voor een soepel verloop vanontwerpfase tot oplevering

Samen met een team van professionals met kennis en middelen

Wij nemen het hele bouwproces uit handen

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk