Button Text
Project

Hof van Salland

Hellendoorn

Luxe vakantiewoningen
Vakantiepark
Eigen ontwerpen
Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug ligt het idyllische dorp Hellendoorn. Een plaats midden in de prachtige bossen en omgeven door diverse recreatiemogelijkheden. Naast het welbekende Avonturenpark Hellendoorn is ook het Hof van Salland gesitueerd in Hellendoorn. Op dit vakantiepark heeft SelektHuis Projecten de realisatie van 94 recreatiewoningen verzorgd.
Binnen dit project zijn er verschillende recreatiewoningen gebouwd variërend in grootte. Er is ruimte voor zowel kleine en grote gezelschappen. De woning op de afbeelding hiernaast beschikt over twee badkamers, drie slaapkamers, een ruim terras en een sauna. Met een afmeting van 7,30 x 10 meter bieden de woningen genoeg ruimte om te ontspannen en jouw ideale vakantie te vieren. Ben je benieuwd naar de indeling van dit type recreatiewoning? Download via onderstaande button de plattegronden! Het voordeel van bouwen met SelektHuis Projecten
No items found.

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

Op zoek naar de ideale bouwer voor jouw recreatiewoningen? Dan komen we graag met jou in contact. Door middel van ons uitgedachte bouwsysteem zijn wij in staat om snel en voordelig meerdere recreatiewoningen tegelijkertijd te realiseren. Dit project in Hellendoorn is daar een perfect voorbeeld van.

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk