Button Text
Project

Landgoed Soesterduinen

Soest

Luxe vakantiewoningen
Eigen ontwerpen
Vakantiepark
In het centraal gelegen Soest ligt het bungalowpark 't Eekhoornnest. Een unieke locatie gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug. Het park heeft al ruim 40 accommodaties en hier komen er in de nabije toekomst nog eens 30 bij.
SelektHuis Projecten is op het landgoed bezig met de ontwikkeling van 29 vrijstaande en geschakelde recreatiewoningen. Recreatiewoning van de toekomst. Iedere woning is namelijk uitgerust met luxe domotica. De nieuwste elektronische snufjes geven je een ultiem gevoel van luxe en comfort. Daarnaast zijn er per woning een sauna en jacuzzi beschikbaar. Samen met de parkeigenaar en hebben wij dit compleet in eigen beheer ontwikkeld.
No items found.

01

Efficiëntie

Ons unieke bouwproces zorgt ervoor dat we efficiënt werken en de bouwtijd minimaliseren.

01

Expertise

Onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector stellen ons in staat om je deskundig advies en begeleiding te bieden gedurende het hele project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je hierdoor adviseren over de beste oplossingen voor jouw plan.

01

Kwaliteit

Dit spreekt voor zich. We werken alleen met de beste materialen, leveranciers en partners. Zo zijn we altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw plan. Deze integrale aanpak werkt.

01

Maatwerk

We begrijpen dat ieder project anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. We denken met je mee en zorgen dat je project wordt gerealiseerd zoals je voor ogen hebt. Jij grip op je investering en optimale rendement, laat de ontwikkeling en realisatie maar aan ons over. Win-win.

01

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van iedere stap in het bouwproces. Van ontwikkeling en vergunningsaanvraag tot aan de uitstraling en oplevering. We houden tijdens het project continu contact met jou en alle overige betrokken partijen. Zo zijn we verzekerd dat alles volgens plan loopt en komen we niet voor verrassingen te staan.

01

Vrijheid

Realiseer jouw project helemaal in de gewenste stijl en afgestemd op de woonsituatie. Met een vrije keuze hoe de woningen worden ingedeeld en met opties en mogelijkheden die passen bij de kopers. Het kan allemaal.

Wil je meer informatie over het project? Bekijk dan de website van Residentia.

Stel je vraag

Bedankt voor je bericht, we gaan er mee aan de slag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag persoonlijk